23 Januari

Igår var jätte trevligt med sushi hos Therese på jobbet. Jätte gott och jätte trevligt som alltid :) Lite bakis efter den här helgen, men snart blir det bättre.
Jag känner (mycket för Linneas skull) att jag måste avslöja det jag tidigare skrev. Det är alltså inte allvarligare än att ni står ett par stora resväskor i hallen och Linn bor här nu.. Så ingen unge av något slag... Bara denna tös.
Snart börjar handbollen. Heja Sverige! Sköt om er allihop! Puss

2011-01-17

This one time in Miami....
___________________________________________________________

2011-01-15

Det var kul att se att du Linnéa i alla fall inte glömt mig ;)

Det händer inte så mycket mer än jobb nu för tiden, men det är ganska skönt att gräva ner sig i det och bara ånga på.. Det är inte helt omöjligt att vi snart blir tre i familjen.... ska bli så mysigt.. Nu kan man ju undra om det är en unge som är på väg eller husdjur eller bara en inneboende.. Jag återkommer med det svaret,. :)

Nu måste jag hoppa i duschen sen är det middag! Sköt om er mina vänner.




Just bangs and a dirty mirror...

2011

Det var ett tag sen jag skrev. Det är ju inte ens säkert att någon läser bloggen längre :P För ett par läsare hade jag väl ändå.. hehe. Ingen dator här hemma har fungerat, nu är i alla fall en igång..
Vad fort det går, jag har bott i Stockholm i ett år nu.. :) Jag är fortfarande väldigt trött efter Miami, har inte lyckats vända dygnet.
Jag vet inte om det är resan som gjort att jag kan slappna av nu, kanske har jag blivit lite mättad i min ivriga kropp. För mig känns det hela tiden som att det inte är någon idé att känna sig hemma eller vad jag nu ska kalla det. Eftersom att det hela tiden känns som att jag är på väg någonstans men det jobbiga är att jag inte vet vart jag ska.. haha. Nu är det i alla fall rätt skönt att jag kan slappna av på ett helt annat sätt.
En annan konstig sak är att jag vill skulle vilja säga hur bra jag trivs på jobbet och att det (för det mesta) går bra ;) Men samtidigt är jag så rädd att om jag säger sådana saker, när jag har det bra eller trivs på ett eller annat sätt så är jag så rädd att det ska vända och bli dåligt.. Vart kommer det från? Rädd för att allt bra i mitt liv ska förstöras eller försvinna kanske.
Vi kom hem i Onsdags och jag har sen dess försökt få ordning på sömnen men jag sover när jag ska vara vaken och är vaken när jag ska sova.. så som ni fattar så går det inte så bra. Nästa vecka blir det ändring på alla möjliga plan. :)
Har just nu en lite kopparblond färg i håret. Det funkar det med. :) Nu ska jag se vad jag kan hitta på i min ensamhet i denna underbara lägenhet..
Med den bilden säger jag, Hej då!

RSS 2.0