söndag..

Helgen har varit lugn och skön, vi har varit i vuogga i helgen...härligt men dåligt väder, tycker jag.
sen hem och skulle behöva tvätta men det kändes inte roligt. Så istället slöar jag i soffan och nicke spelar lite gura.. 
Jag längtar så mycket till sommarn att det går inte att beskriva, jag ska ha semester! för första gången det känns otroligt skönt! 3 veckor! så sparar jag en till nånting annat...
jag ska kolla på lite utlandsresor också, för jag skulle vilja lämna landet... helst lite längre tid, men det blir nog bara en vecka till en början..  i veckan ska jag fösöka hinna städa ut lägenheten och hoppas att desiree kommer och hämtar matbordet, sängen och allt vad det var så går det fort att städa, så jag får lämna den..

På tisdag nästa veckan fyller mr N 23 år, och jag hoppas bara jag hinner köpa presenten åt honom.. undra vad han ska tycka om presenten.. jag får inte försäga mig .

eftersom jag är som en liten hemmafru så ska jag kolla vad jag kan baka till min rockstjärnas 23 kalas..



over and out .


Det första



Jag har märkt att på vissa bloggar vill så många ha en magbild.
Så jag lägger upp en bild på min mage så slipper ni tjata!......

Det här blir mitt fösta inlägg som officiell bloggare.. Roligt., jag har nu iaf en flitig läsare - Linnea Lindkvist. Kul!
Niklas for ut på en kvällspromenad för ett tag sen, så då passade jag på att starta en blogg. Jag har ingen unge påväg, inte förlovad, inte gift eller något hus. MEN  jag höll på att glömma =) jag är nu för tiden bosatt på prästgårdsgatan 38? kanske...tror jag...Är inte helt säker på vilket nummer det är men jag vet i alla fall vilken dörr. N. Öberg. perfekt! Jag är nöjd..ibland....=)

Jaja, jag måste nog sluta nu... för jag måste smyga lite med min blogg, för jag tänkte nämligen att N inte ska kunna läsa den för då kan jag ju skriva massa roliga hemligheter ;)

over and out

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0