går det att vara mer less?

jag tror nog inte det... Jag får, på riktigt spykänslor. Nu är det inte ens jobbet jag är less på, men det kan ju kanske vara så för att jag har varit ledig idag.. :P jag kan ju också bli så less på mig själv för att jag är less.. Men hur ska jag nu göra för att bota mig från mina anfall. Ibland funderar jag på att börja träna, helt sjukt.. jag vet, men jag vet inte riktigt vad det är som jag längtar så mycket efter. Som idag var jag ju ute på en promenad, men inte särskillt lång eftersom jag blev så less. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Just i detta nu så sitter jag instängd i sovrummet och N sitter i vardagsrummet, då vi väl ses vill vi inte ens se varandra,. haha! Det är livet, härligt, härligt.... (Det ni läser är inte så farligt som det kanske verkar).

För att tala om nånting annat, så sitter jag på min bärbara dator och lyssnar på gamla låtar. Jag tror inte jag har laddat ner nån av dessa låtar dom är skickade från alla möjliga, så det är väldigt blandat.. Men ganska kul att lyssna på :)
För att nämna några - sibel, snook, The killers, tenacious d, pink, takida, amy winehouse, timo + några olika jullåtar. Det ger en ganska "härlig" blandning av låtar ska ni veta :) ååh, jag hittade just anouk - nobodys wife...

ska kolla om det kan finnas nån gammal bild att lägga upp....



Den här är rolig, det var i alla fall roligt då...



Det kanske inte syns men vi skulle spänna oss, så man skulle se musklerna..det kanske syns på martin.. Det är därför det ser så stelt ut :)
Det finns massa gammalt, vissa saker är ganska kul, men vissa är ju mindre kul :)

Nu ska jag ta mitt trött arsle till duschen och sen försöka bli kompis med N igen :) wish me luck,. tjing!

måndag..

Idag har jag i vanlig ordning varit på jobbet.. Har alltid sovmorgon på Måndagar och det uppskattar jag! Jag läääängtar så himla mycket till SEMESTER, så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Plus att jag nu vill utomlands så mycket att det känns som att kroppen ska explodera! Jag tror aldrig att jag har längtat efter att åka så här mycket, men jag måste bara göra det. Måste, måste, måste! MEN det är ju inte så bara att åka, jag måste spara mycket pengar.

Jag har ju förövrigt blivit av med min plånbok, men jag var snabb och spärra kortet så att mina juveler inte skulle försvinna. jävligt jobbigt.. Jag får väl ett nytt kort om 4 dar typ, men jag har ju inget körkort eller nånting. Bara jobbigt att fixa allt sånt. 

Nu ska jag sätta mig och kolla på lite jobb,. bara se vad som finns.. tjing!

party

ikväll blir det lite party hos J & M, 23 års kalas :) det ska blir roligt..
Sitter nu bara och funderar på vad jag ska ha på mig,.. har just duschat, så måste lägga i en högre växel för att hinna till 7. Inte för att jag tror att vi kommer att komma i tid.. Sitter och poppar lite britney spears, jag vill också fara och se henne! jag har färgat mina ögonbryn idag.. inte jätte snyggt men dom blev då mörkare ialla fall,., det kostade 220 kr..men då fick jag ju dom plockade också så det var väl bra det då..

Näää.. nu ska vi äta lite lätt sen snygga till oss och dra till nyg. Kiss and hugs.


Onsdag

Idag har jag hela dagen på jobbet stått och tänkt på så mycket som jag hade tänkt göra när jag kom hem, men jag har inte gjort nånting av det jag tänkte. När blev jag så slö? Herr öberg är i alla fall borta till lördag eller söndag och det går inte att ringa eller nånting sånt där han är.. det känns lite ensamt att inte ens kunna ringa och säga godnatt.. Det känns också lite underligt att vara i "hans" lägenhet utan han, det är ju våran men ni fattar..... Jag har aldrig varit eller sovit här helt själv nån gång. Sist han var borta sov hanna över.. så jag vet inte hur jag ska klara mig.... :)
I alla fall.. en av sakerna som jag tänkte att jag skulle göra efter jobbet var att rensa garderoben och verkligen RENSA så att jag rymmer det jag köpte i stockholm. Det var inte jätte mycket men det ryms inte ens en trosa till i min garderob.
I stockholm var det super bra, jätte roligt att träffa martin :)
Jag kan säga att ibland kände jag mig lite utanför.... På dagarna hängde dom,  på kvällen splitta dom pizza och på natten spelade dom NHL....

Bögarna i parken ;P


Nu ska jag nog ta mig en dusch och raka mina vita ben, kanske

jaa.

Nu har vi kommit fram till stockholm... jag vet inte alls vad jag ska skriva, men jag återkommer med lite bilder då jag kommer hem kanske... =)

RSS 2.0