Stockholm

Just nu sitter jag i Martins söta lilla lägenhet och ska snart börja bege mig mot st eriksplan. Jag tror inte att jag sovit inatt, jag har sovit och varit vaken hela natten typ. Martins klocka ringde kl.5 då vaknade jag och skrek åt han så han skulle vakna! Han är inte den som vaknar av en väckaklocka direkt. Efter det har jag nog sovit som en stock! :) Hans lägga är helt perfekt med ett loft där jag sovit och Martin har sovit i sin bäddsoffa... Han brukar tydligen alltid sova där så :) Jag ska ta lite bilder, men det kan behövas städas lite innan ;P Han hade ändå stadat upp lite innan jag skulle komma och jag fick rena sängkläder, det var snällt. För så var det inte så han bodde i sin studentlägenhet!

Nu ska jag klä på mig och börja gå! ses :)

ursäkta...

Men jag blir så förbannad! Nu kanske det inte ens blir någon resa till thailand över jul! Jo, vi ska fan dit! Det bara kanske måste kosta så himla mycket mer! Det här känns bara jobbigt! Måste ringa imorn och kolla vad man kan göra.. IRRITERANDE

Jag blir så less! ååhh.. Kan det inte vara enkelt bara!
Äh, det ordnar sig nog mest troligt, hoppas jag..........

- - -- - -- - - -- - Över till nånting roligare - - -- - - -

Jag åker till stockholm på Torsdag! tjoho! :D och.........



Grattis Linnéa och Niklas till eran lilla prins  :)


Inte okej

-Idag är det inte riktigt okej.

Igår var det roligare och idag är det som sagt inte lika kul.

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT!

LÖRDAG

Det var jobb på dagen slutade 15.15, sprang iväg och köpte en mascara sen hem, duscha, sminka mig, fixa håret. Ja ni vet allt det där. Vi skulle vara hos Mia kl.17, men vi blev lite sena.. Sånt som händer.. :) Väl där var det sushi på menyn. Vi gjorde själva lite rullar och allt det. MYCKET gott! Fast jag hade tryckt i mig så mycket chips och snt innan. För jag höll på att hungra ihjäääl! Men det var i alla fall roligt och fulla blev vi.. Men jag har en teori om att det blev så för att jag inte ätit så mycket och var väldigt trött. :) Vi tog oss aldrig ut eller rättare sagt jag och desiree kom oss inte så långt..;P Det var så att när vi kom in till stan sprang vi upp till mig och då var Niklas hemma iaf. Desiree somnade på soffan och jag bestämde mig för att stanna med henne. Alla dom andra for vidare, medan jag satt och åt en macka som Niklas så snällt hade rosta och idag ligger kanterna på bordet och runt golvet... så det kan bli.. Jag la mig iaf och tror inte att jag somnat så snabbt nån gång! Härligt! Jag gjorde nog rätt i att stanna hemma och lägga mig! :)

Nu ska jag ta på mig lite och ta mig till en grill eller nån affär så jag får MAT! jag är hungrig och flottigt ska det vara idag.!

Jag saknar Niklas nu, det är så mysigt när han är hemma...

Men han jagar,. roligt ens. Jag kan inte tänka mig att det är roande..? Men tydligen! :)



Det tog så lång tid att lägga upp bilder, så det kommer mer någon annan gång! :) ses.


Den långa väntan...

Ja jag väntar och väntar... snart kanske :) Idag är jag väldigt seg och slö känner jag. Köpte en jacka igår som var fiiin ;) Men det har blivit mycket i månaden, nya skor, jacka, väska, två resor till stckholm... mycket mycket ut inte så mycket in...med tanke på att jag inte fått min LÖN.

nä nu ska jag göra nånting kul....see you later ;7

Har precis..

Satt mig ner.. Efter jobbet gick jag till coop för att köpa mjölk och ägg eftersom jag tänkte att vi hade mjöl hemma och jag skulle göra en pannkak till Niklas eftersom han måste ha lunch imorn och jag kände verkligen att jag inte orkade fixa ihop nånting.. Men när jag väl kom hem så fanns det ändå inte mjöl och inget annat heller. Men jag slog en pling till pappa och mamma som fixar allt,. så dom kom förbi med mjöl till mig :) Tack för mjölet sa jag, och sprang upp och vispa ihop en pannkaka! Fick ett trevligt samtal idag, väntar ett kanske ännu bättre imorgon :) längtar! Jag har i alla fall fixat och trixat här hemma tills nyss då jag satt mig men har inte hunnit äta middag ännu.. Tänkte jag skulle vänta till N kom hem men det är nog först om en timme... På Torsdag är jag ledig och då hade jag tänkt göra cheesecake :) Sen får vi se vad som händer! :)

Nu ringer Niklas! ses ;)


Hos hanna och mens

Jo just nu är vi hos H & J inte M... :) Men det var en rolig rubrik. Idag har jag jobbat och som jag har jobbat! Jag är vad man kallar väldigt effektiv....ibland :P Sen var det middag igen hos mamma och pappa! gott som vanligt! Nu hos hanna och jesse, vi ser lite tv och dricker vin och äter massa gott.. Det kanske blir ett sällskapsspel senare om vi lyckas övertala herrarna i huset. Skulle vara kul att ta sig en match för att sen gå hem som vinnare, eller vad tror ni?=) Idag köpte jag en ögonskugga,. väldigt fin sen också två mascaror.. en svart och en BLÅ! Snyggt!

Nu ska jag vidare till hannas sovrum och kolla på nånting.... vet inte vad, men det blir spännande...

fortsättning föjler..... Ciao!


Okej mina vänner..

Ni önskade tätare uppdatering, och nu kommer det ett till! :)
Jag kom hem för bara ett tag sen, slutade kl.5 idag och begav mig till mamma och pappa för att äta middag med Marcus hans tjej marie och martin.. Gooood mat och världens liv som vanligt hemma hos fam. Holmström då alla är hemma!.. Men härligt är det. fast då man kommer hem är man helst slut.. Imorgon blir är det jobb igen som gäller. 11-14 inte så länge men man ska ju ändå dit.. Nästa fredag bli det nog bio.. flickan som lekte med elden och sen lördag har jag (festgeneralen) ordnat en lite fest för alla oss på jobbet! roligt värre! Alla kunde komma, tillochmed bossen kommer från luleå! Det kommer bli roligt :) Helgen efter det åker jag till stockholm på lite äventyr. Marie har lovat mig en tripp i hennes humla eller vad hon kallade den,. till en ställe ;) Därefter är det en vipkväll i luleå och lite annat..
Man måste ha saker att se framemot,. visst?=)


This fight could be the last fight
No giving and no winning
One time could be the all the time
Should we decide to end the misery


Nu hade jag tänkt ta och ta bort det lilla sminket jag har, och sen kanske måla naglarna så att man är lite extra Lördags fin på jobbet.. se snart.. tjingeling!

Hej hej

Ja, jag är väl inte speciellt duktig på att uppdatera.. Brukar tänka på att jag skulle behöva bli bättre, men lyckas aldrig riktigt. :) Det känns som att alla dagar i veckan flyter ihop och blir till en enda jätte lång dag bara, så därför kommer jag aldrig ihåg vad jag har gjort på dagarna heller :) Idag har jag varit hos bästa mamma och pappa, alltså min mamma och pappa :) Jag har börjat ta tag i lite saker som jag bara egentligen har satt åt sidan, men vi får se hur allt slutar! spännande! :) Igår bokade jag en liten resa till sthlm, för att vi sen ska kunna ta oss till thailand,. För thailand är redan bokat och klart. Idag fick jag veta att jag måste boka en till resa till sthlm den här månaden och det är väl inte inräknat i budgeten. Men jag klarar mig alltid, verkar det som  :) Till helgen kommer mina bröder, Marcus och Martin hem! Det kommer bli kul (som vanligt). Det ser jag fram emot :)

Jag var iaf singel i helgen, så jag hängde med hanna till älvsbyn för att kolla på ett husvagn :) och sen fick jag komma på middag med jens, hanna, per, linda och deras lilla Harry. Vilken söt pojke :) Det var väldigt mysigt och trevligt. Men är var ju kanske inte så konstigt, med tanke på att det är trevligt folk. Det blev ganska sent och sen gick jag hem och la mig. Söndag var jag riktigt duktig.. Jag städade hela lägenheten och det var inte en dag för tidigt, kan man säga..

På återseende! love




Jag hoppas, hoppas, hoppas just nu.. Hoppas på allt bra som kan hända..


RSS 2.0