Stockholm

Nu har det gått lite mer än en vecka. Jag bor fortfarande hos Martin, vilket är helt okej. Han är ju snäll som låter mig bo här :) Men jag vill så gärna ha en egen lägenhet. Den på Idungatan som vi kollat på såldes i Fredags, det kändes skit att vi inte snabbade oss och buda på den. Men nu har vi varit med en gång så vi i alla fall vet hur det går till..
Det var ju inte det här som var tänkt, att det skulle ta såhär länge för N att få ett jobb. Så just nu känns det lite halv trist. Jag längtar inte hem till Piteå i alla fall, det är ju ett plus! :)
Egentligen var det tänkt att jag skulle hem till Piteå i helgen, men det blir för dyrt. Vi får se hur jag gör.








Jag var tvungen lägga ut den här bilden på söta lilla Jerry! :)




Show must go on...


Alltså..

Vart ska jag nu göra?

Skolan har gått bra, idag började det med teori och sen lite praktiskt! Dagen har gått fort och det är ett stort PLUS. Martin ska snart iväg och hämta Bo och Tobias, vilket känns sådär. :P Jag har starka funderingar på att åka till Örebro i helgen, men jag har inte bestämt mig än.

Nu ska jag prata klart med Hanna sen ta en dusch!

ha det fint!

:))

20.34

Ja hallå! Första dagen är avklarad. Det känns skönt! Idag var det bara information, men i morgon börjar det hela!

Här är min namnbricka Julia Holmström, PiteÅ. Jag får inte glömma Ået ;)
Sen alla dessa böcker som jag dragit hela vägen till Martin. De väger en aning....
Det känns i alla fall kul att ha fått ordetliga saxar! Det här ska bli kul!

Det var tänkt att jag och min moster skulle gå och köpa smink på NK idag men det var snöstorm ute så hon oskade inte åka in på henneslediga dag. Hon jobbar i morgon och Fredag så jag får ta mig in i morgon eller Fredag. Martin får besök i helgen av tre pers... jätte kul... 5 stycken i hans etta.. jaja vi får se :P

Ha det fint allihop! Vi hörs..











Saknar N, puss


I morgon smäller det

Idag är det Tisdag och jag har väl inte gjort speciellt mycket.. Jag bara hänger och låter dagarna gå. MEN i morgon börjar allvaret! Kl. 12.00 ska jag vara på skolan. Sen börjar hela detta äventyr på riktigt :) Det känns både spännande, roligt, och lite läskigt! Men så är det väl med allt nytt.   
Vi har budat på en lägenhet också.. Jag vill verkligen ha en eller just den vill jag ha! Vi får helt enkelt se vart det slutar..

Idag tog jag mig i alla fall ut en sväng. Tog mig in till självaste stan en snabbis men hade inte stor shoppinglust, så martin kom och hämta mig efter han slutat jobba.

. Hejs

18.02

Niklas har åkt..... Vi skjutsade ut han till arlanda, kom hem till Martin för ett tag sen. Dagen idag har bestått av lägenhetsvisningar. Det var kul att se vad som finns och en var riktigt fin :) eller kan bli....
Hoppas att han får höra om jobb i veckan så att det går fort!!

Igår var vi ut på Dabliner med M & M plus en massa till,. Det var riktigt bra, bra musik.. 

Martin rakade sig imorse men missade att ta bort under näsan...




Ulf, Niklas och Marcus igår..



Martin i hans CS "kontor".



Maries syster och kusin var också i Stockholm :)





Nu ska jag färga Martins moppe musche!

:)
 


19.09

Nu har vi anlänt till Stockholm och Martins lägenhet.. :) Imorgon ska Niklas på möte med ett företag och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på under tiden. Får ta och fundera på det.
Vi kollar på lägenheter hur mycket som helst. Både bostadsrätter och hyreslägenheter. Jag antar att det kommer bli en aning lättare när båda kommer befinna oss här och kan leta mer allvarligt. Det är i alla fall kul att kolla vad som finns :) Idag ringde som från skolan för att hälsa mig välkommen på Onsdag :) Så lite fjärilar i magen har jag fått! :) Försöker inte tänka på det så mycket. Det är bara ta det som det kommer :)

Ikväll kanske det blir bastu här nere i huset, vi får se :)

Ha det fint allihop, vi hörs snart! kram/ J

--------------------------------
23.59

Jag uppdaterar lite...

Niklas har ont i magen och har legat på soffan sen vi kom till Martin.
Martin har suttit på vårdcentralen sen han lämnade av oss här.
Jag har varit rastlös sen vi kom hit!

Jag hade tur att Marcus tittade förbi, så jag i alla fall fick någon att prata med. Vi var tvungna fara in till det enda nattöppna apoteket och köpa något för Niklas mage. Men nu är jag rädd att han har drabbats av någon slags kräksjuka........

Martin ringde precis och sa att han hade fått komma in, dom hade satt upp en kamera i näsan och nu skulle han in igen och rötga snoken. Hehe, men det är säkert välbehövligt..

Jag måste vara vaken så att jag kan gå ner och öppna till Martin när han ska in. Jag har ju i alla fall ingen tid imorrn att passa. Imorgon hoppas jag att alla är friska och krya så att vi kan hitta på något!

Krya på dig Nicke.. och lycka till med näsan Martin..







1 dag kvar

Nu är det en dag kvar, en jobb dag alltså! :)
Ikväll ska jag och äta med jobbet för att jag snart slutar och sen imorgon jobbar jag min allra sista dag!
Det pirrar lite nu när vi har börjat packa, men det är mycket kvar som ska packas! ALLA kläder som jag ska ha med. Så på Onsdag blir det tvätta och packa kläder.

Nu ska jag vila ett tag sen tillbaka till jobbet och ut och käka :)

Vi hörs!



16.47

Idag blev jag väckt före tuppen...Niklas skulle och jaga men han hade varit snäll och gått ut med Rex innan :) Sen någon gång före 10 ringde söt Linnea (Nyfiken) och undrade vad jag hade gjort eftersom jag blivit 2100 Kronor fattigare.. Jag har bara köpt en telefon :) Inget allvarligare :) Så jag tog mig upp i tid och gick en promenad med Rex. Han är så söt!

Nu har vi käkat rester från igår och nu ska jag gå och duscha, sen var det tal om nå festligheter :)) vi får se...

Kram kram, vi ses!









19.07

Idag blev jag 2100 kr fattigare! Men det var värt det :) Den är såå fiiiin ;P
Jag har även blivit en hund rikare.. Mitt syskon "barn" REX är här hos oss i helgen. Idag då jag jobbat fick han vara med pappa men nu är tillbaka på prästgårdsgatan. Han är så söt! :D Ska lägga upp en bild!

Nu ska vi äta tacos. Trevlig helg allihop! :)





15.50

Fredag - sjuk

For till jobbet idag men insåg ganska fort att jag nog inte skulle orka med hela dagen.. For hem duschade, somnade på soffan. Nu ska jag lägga mig igen och vila. Måste byta tröja för jag svettas.


Jag vill tillbaka...


15.32

Hem ljuva hem... Jag hade kunnat stanna 2 veckor till!

MEN... Nu är jag hemma, och har redan jobbat två dagar.. Skönt med halvdag idag och ledigt imorn! Om 15 dagar går flytten! :D Vet inte exakt när jag åker, men ungefär 15 dar!

Ikväll ska vi äta middag på det nya stället här i stan.. Det blir intressant och se hur det ser ut och smakar. Sen kanske en tequila på det ;P

Jag borde göra mycket MEN jag tror att jag tar det någon annan dag.. God kväll



Love / J

RSS 2.0