dansar och ler

Igår var det surströmming hos therese och jimmy,. fast det blev en sallad för mig och N.. Han är inte mest förtjust i surströmming. Sen var det 1906 som gällde, vi tänkte att vi skulle gå ut tidigt för att slippa kö och allt men det var inte bara vi som tänkte så...:) Just nu sitter jag hos hanna och jens medan hanna är i duschen, hon ville inte gå hem själv.. Jag är oduschad och ofixad och allt. Barra hon blir klar så ska vi gå hem till mig och n, där niklas,jens, jens och fredrik är :)Efter det får vi se vart det bär av innan vi ska in på självaste området. =)

ses

semester

Imorgon börjar min semester! Jippi! I onsdags var det party, fredag, och igår! :)
Igår på morgonen for jag och stina ner på stan och åt, sen inhandlade vi lite grejs. Stinas kompis tess kom också, sen gick vi hem till mig och satt i soffan och surrade i ett par timmar om allt möjligt :) Efter det drog vi oss till mellangatan, dit kom desiree och vi badade sen hem och duscha göra oss iordning. N och peter var också här sen for vi till tess där stina och anna-lotta också var satt ett tag bara sen var det dags för utgång! :)

Storebror martin kommer hem på torsdag och stannar över helgen, sen funderar jag på om jag ska ta med mig niklas och åka till stockholm :) så att inte bara tiden går och man hunnit göra något..

Nu ska jag cykla till ica och köpa lite sallad och sånt till tacos,. gott! :)

- ses


Tisdag

I helgen var det beachparty på havsbadet, roligt :) Jag tror nästan att det var snäppet roligare lördag! Men en rolig helg helt enkelt! Idag fick min b-friend semester, kul för han! mindre roligt för mig, men det är bara 2 veckor kvar! SEN är jag LEDIG i 3 veckor! tjooohoo!




When you were here before
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel
Your skin makes me cry

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so special

What the hell am I doing here?
I don't belong here

RSS 2.0