....

Min Fredags morgon blev sovande till klockan 12.30 ungefär.. sen ut en sväng, suttit i bilkö och sen handlat lite drycker till kvällen som fortfarande är ganska oplanerad. Just nu har jag två killar sovandes på soffan och jag tänkte börja fixa mig lite. Linn kommer så småningom :) Gud vad tiden rinner iväg..

Ha en trevlig valborgs helg allihopa. Kram kram

Hoppas tiden inte går allt för fort bara...


22.15

Linn har precis åkt och jag är full av godis, jag gissar på 10 kg godis.. dipp, chips, gurka, morötter och cola. mums.. I morgon är det skola igen och det kändes imorse som att det kommer bli en bra vecka. Jag gjorde min första permanent idag och fint blev det! Nu måste jag ta en dusch och lägga mig..

Hoppas ni har det bra.. Saknar er! puss och kram :)


00.26

I morgon är det skola igen och Måndag betyder denna vecka kundpass. I helgen har vi haft besök av Tove och Tommy :) Efter att dom for tog jag mig till Odenplan för att möta upp linn en snabbis innan bio som blev kvällens aktivitet. Hoppas att veckan går fort och att jag lyckas ta mig igenom några böcker, typ färg och kemi eller något liknande.. Lite bilder från helgen som jag mest tillbringat uppochner....





















God NATT... Nu måste jag lägga mig :) 00.26

21.31

Ja jag har väl inte varit snabbast på att uppdatera, men det finns en anledning och det är helt enkelt att vi inte haft internet. Men i Lördags tog vi tag i det. Skolan går bra och det är högt tempo.. Bara jag nu har koll på allt, det skulle inte förvåna mig och jag får et hjärnsläpp när jag kommer ut i det riktiga arbetslivet... :)

Jag har haft en lång samtal med Ida idag, det är alltid kul att höras :) Men tänk vad olika man är.. Jag tycker att det är så roligt! Det är typiskt Ida också att fråga om vi har förlovat oss.. Hon vet redan svaret men vill bara kolla om jag ändrat mig typ.. Men fortfarande NEJ tack! Man ska aldrig säga aldrig men inte än är du snäll :)

Nu mina nära och kära ska jag lägga upp bilder och eftersom mitt liv består av hår hår hår så är det inte omöjligt att det kommer någon bild på hår!




















Ha det så bra! puss och kram

Lovar tätare uppdatering ;)


Sol sol sol

Idag är det sol och härligt! Morgonen började med make up kurs på Puder. Jävligt roligt och intressant :) Vi kunde gå där ifrån lite tidigare så jag hade så tur att jag hann in på HÄR, love it! 800 kr.. Tjing.
Efter det mötte jag upp storebror Marcus, han bjöd mig på middag ute i det härliga vädret. Så himla härligt! Rex var också med så han fick hänga med mig hem.

Vi har i alla fall inte hunnit ordna internet hemma men det kommer.... Passar på nu när jag är hos Martin.

Hoppas alla har det bra! KRAM!

RSS 2.0