Thailand

Om ni vill se vad som hander har ga in pa resedagboken och sok pa jumamani.

God Jul!


23.29

Har inte packat klart än! Måste skynda :) Det är så himla svårt att veta vad man ska ha med sig.. Man hinner tänka om flera gånger.. Ska jag ta den, inte den.. eller ja kanske.

Niklas gick ner i tvättstugan för att ta upp det sista! Så jag tog mig en paus. Jag har i alla fall lagt fram det mesta, det ska bara ner i väskan.. Jag kanske ska kolla igenom det igen, jag kanske inte ens behöver ha allt med mig..? Jag vill inte ha för mycket. Det är det enda.

Imorgon kl. 10 säger vi hejdå till norra sverige och far söderut, till Stocholm. Sen bär det av på Lördag den 19 mot lite varmare breddgrader... Thailand! :)

Nu kom N upp så nu blir det packa klart och lägga fram sen duscha och sen sängen. Jag tror att b-friend kommer somna direkt. Jag kommer nog ligga vaken och fundera innan jag somnar sen imorrn kommer N vakna tidigt och jag kommer nog mest troligt försöka sova in i det sista. Det brukar bli så :))

Imorgon blir det en liten Julmiddag hos moster Mona! Längtar!

Jag updaterar säkert innan vi åker.. Ha det så bra allihop!

Tänker på er! Puss och kram / Julia


20.55

Nu sitter jag med mamma och gråter. Vi kollar på svenska hjältar och man kan bara inte hålla tårarna tillbaka! Vilka fina människor.. Dom  är få, men det är så härligt att det finns :)

Imorgon jobbar jag till kl.18 och jag har så mycket att göra..

Nu ska jag kolla vidare på 4an.





En bild på min soffkompis, fina mamma Leena.

Med det säger jag hej då...

Tänker på dig!


00.39

Igår fick jag prova på mitt nya "yrke", först slingade jag Alexandra och sen klippte jag Niklas. OCH med det kan jag säga.. Jag tycker att det är JÄTTE roligt!

Jag önskar en sak nu, och det är att jag slipper ha mardrömmar inatt! Sen vill jag också somna direkt jag lägger mig, när hände det sist? Jag tror nog att det just är därför jag drömmer.

Vi ser hur det går... God natt




Grattis Elin! :)


18.12 SÖNDAG

Nu är det söndag och den här veckan är slut! Idag är jag TRÖTT. Igår var det förlovningsfest! Jätte trevligt och jag tog mycket bilder, men jag tror itne att jag hann fastna på så många. Jag gör mig heller inge bra på kort. Det är tydligt det :P I fredags var det också partaj med mycket god mat! :)

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder...



Marie och Marcus pussas



Jag och mitt syskonbarn... Rex... Jag blundar



Hemma hos Ida & Patrik... Vet inte vad som händer riktigt..



De två förlovade



Mitt huvud kapades tydligen, men man ser i alla fall vad jag har på mig :)


Det var det.

Nu ska jag kolla in min nya ryggsäck som jag köpte för ganska längesen.. Nu är thailand inte så långt bort... :)


10.36 God morgon

Nu sitter jag i pyjamas i soffan, jag har ganska precis vaknat. Har tänt lite ljus för att få värme! jag tror det är minus grader här inne.. Idag är jag ledig och imorn och på söndag. Det känns helt underbart! :)

Om nån timme ska jag klä mig och gå ner på stan för jag måste ordna lite grejs innan 5 för då ska vi bort! Det kommer nog bli en trevlig helg :) hoppas jag! Imorgon ska vi på förlovningsfest hos Ida & Patrik som är så kära att dom förlovat sig :) Det kommer nog med all säkerhet bli roligt :) Sen på söndag får det nog bli lugnt och skönt! :)

Ikväll och imorn SKA jag ha med mig kameran., Vi är så dåliga på att ta bilder. Vi tog aldrig någon bild då vi hade sushikväll här... Men nu ska jag då ha med mig den och ta MASSOR av bilder :)

I januari mina vänner måste vi göra nånting.. Jag måste ta och ordna något så att jag får träffa alla och få lite stöd innan jag åker :) för nu när jag tänker på det blir jag alldeles pirrig i magen!

Nu ska jag surfa vidare... vi hörs!


RSS 2.0