Ingen dator

Just det vi har alltså ingen dator.. Så det är svårt att få upp bilder på lägenheten och livet :) Men det kommer snart, nu i veckan åker vi ju hem och då ska vi dra med alla grejor så då kommer det bilder!

Vi har det i alla fall bra :)

Nu är jag hos Martin, så passar på att surfa lite. Ska betala räkningar nu och sen hem för att läsa ut historieboken...

Ha det bra allihop! Längtar efter er...


Egen hårvård

Idag har vi haft egen hårvård på skolan och jag har klippt och färgat Taminas hår. Det var KUL! Imorgon är det min tur, vi har klippt min lugg idag och ska fixa till den lite mer i morgon sen färga :) Det kommer blir super!
Här får ni se hur det blev idag!


Det kanske är en dålig före bild, men Tamina är alltså hon till höger på bilden.

FÖRE



EFTER







;)

Livet i standby

Just nu är det precis vad mitt liv ligger i för läge... Jag går bara och väntar på allt som kommer hända. Här kommer en liten lista på vad som kommer under månaden mars:

* Egen hårvård på skolan.. Nu ska det färgas och klippas! :)
* Nycklar till lägenheten och inflytt! :)
* Här grossist med skolan och handla!
* IKEA
* Kundstart på skolan..
* Mässa i Jönköping, hotell :)
* Färgdag med egna modeller.. Linn skulle ställa upp och få håret färgat :)
* Flyger hem till Piteå sista mars! :D

Före och undertiden bilder på Martins lägenhet.









Martin står och insuper hans nya kök :)




Oh, take your time
Don´t live too fast
Troubles will come
And they will pass

Oh, don´t you worry
You´ll find yourself
Follow your heart
And nothing else
And you can do this, oh baby, if you try

Så bra låt...


Ballbreaker ikväll?! Hej då!


Out of here!

Nu är det inte många dar kvar till flytten går, det är inget flyttlass direkt. Det enda jag har i mina ägor nu är ju bara en FET resväska. Jag längtar tills jag får komma till Piteå och dra med mig resten av alla skor och kläder som väntar på mig där hemma! Jag tror att det kommer bli Underbart att få komma in i den nya lägenheten!
Just nu kan inte göra så mycket och jag får ingen plugg ro. Jag måste plugga om jag nu ska bli riktigt grym. Jag har börjat tvivla efter som denna vecka mest känns tung och jobbig. Så här långt i alla fall... Inte för att det går dåligt på skolan, det är bara någon slags känsla. Don´t know....

Nu ska jag ta och klippa ut några frillor tills i morgon och sen är det God natt!

En sista sak bara,. Ge mig sol och sommar, tack!


Ett litet..

Il av lesshet.. Det börjar blir lite irriterande men det är lugnt eftersom jag själv märker att det funkar bra för mig ändå :) Klippt hela långa dagen idag! Underbart! :) Det är kul fast jag varit trött och lite små irriterad idag. Jag vill att hela veckan ska vara slut och att vi redan fått nyckeln och fått lite grejor till läggan, men det är också väldigt kul att ha något att längta till. Jag längtar också lite efter mamma och pappa. Men mamma kommer i alla fall den 11 mars :) och pappa ser jag den 31 mars då vi kommer hem till Piteå! :D ROLIGT!

I helgen var jag ju i Gnesta på partaj, det var roligt men Gnesta verkar vara en lite håla.. ;P Men nu har jag ju sett det i alla fall....

Nya skor på martins skitiga golv. God kväll!




RSS 2.0