17.20

Nu sitter jag med hörlurar och lyssnar på musik för att slippa höra borrljudet. På skolan idag har vi färgat ögonfransarna och bryna :) Efter skolan drog jag och Tamina till Kista för att göra några inköp inför helgen, det blev lite mer än vad som kanske var livsnödvändigt.....

Nu måste jag ta mig en dusch och sen vila lite så att jag orkar göra något ikväll.

Trevlig Helg!

Längtar tills vi får flytta! :)

Tiden går fort..

I morgon är det Fredag... igen.. Det går i en väldig fart :) Jag och Tamina ska gå en repa imorrn för att hitta något som vi kan ta på oss på Lördag för då blir det party i Gnesta.....
Det blir spännanden att få åka dit, jag vet knappt ens vart det ligger. ;P Men vad gör man inte, Hilda fyller år så därför detta partaj :) Det är i alla fall tema gammalt... Som man får tolka hur man vill! :D

N och M håller på att kapa ner en vägg här och jag är mer än lycklig som ska bort i helgen, det är inte roligt att bo i detta bygget! Nu måste jag lyssna på musik eller nånting så jag slipper höra det här ljudet!!



Bygg KAOS

Ja tack, nu bor jag i en byggarbetsplats..Not nice. Men det går, för den 11 Mars då är det inflytt på gävlegatan 7! :) Vi har precis kommit hem från mäklaren där vi skrivit kontrakt! Så nu är man lägenhetsägare :) Bilder lovar jag då vi väl kommit oss på plats!

Såhär fint är det hos Martin just nu....





Ha det så bra allihop!

Vad det snöar..

Här har man flyttat neråt landet men inte är det mindre snö för det!
Idag har vi varit på IKEA, Martin har beställt ett kök :) Jag och Niklas har kollat lite tills vi hittar oss någon lägenhet... Jag längtar!! Jag tvingade på Martin en ny stekpanna, super fin! Eftersom det bara är jag eller Niklas som lagar mat så tyckte jag vi kunde få oss en ordentlig stekis. Jag har hyrt en film som jag har tänkt se, för att jag ska inte ut i detta väder! Det är så kallt....burr...



I Thailand var det lite varmare...




Fredag!

Tjoho det är Fredag! :) När jag kom "hem" idag började jag städa upp lite men det slutade i en stor städning. Jag dammsög och skura hallen. Fint blev det tills killarna kom hem. Det är väl det minsta jag kan göra när Martin är så snäll och låter oss bo här :) Fast han har det ganska bra jag och Niklas handlar och lagar mat, diskar och jag städar undan och har mig. Jag tror Martin har det ganska bra..

Ikväll ska vi äta tacos...MUMS! Vi ska basta här i huset och sen se hockey. I morgon hoppas jag att vi ska på IKEA så ska jag försöka få Martin att köpa lite nytt grejs till läggan.. Så att jag får lite roligt, dom ska väl bara kolla på kök antar jag. Sen får vi se vad Lördagen har att bjuda på!

Jag har varit dålig på att uppdatera.. Tiden räcker inte till ibland. :)

Trevlig Helg alla där hemma!

Här är lite av vad vi gjort så här långt.















Puss och Kram Mamma och Pappa <3


Niklas har fått jobb

Ja vad roligt! Skönt att få en sak mindre att tänka på :) Alla dagar fram till idag har gått så himla fort på skolan. Men idag var det segt! Det kan ju bero på att vi haft teori hela dagen och man blir lätt lite sömnig...
Men annars går dagarna fort och det är jätte roligt. Jag har inte en enda smula hemlängtan. Det är faktiskt helt underbart här ;) Jag gillar att gå upp och gå till skolan varje morgon, sen när man kommer hem är man alldeles slut och vill bara sova. Men det är härligt! :))

Har lovat dom där hemma lite bilder, så här kommer det lite av varje....

Mitt första helhuvud












Ha det fint allihop! Kram kram

Happy day

Skönt med Fredag! Niklas kommer i helgen och stannar till Måndag för att han ska gå på intervju :)
Idag har det bara varit Demo på skolan, absolut givande och ganska slappt..
Vi slutar ett på Fredagar och det är också skönt, men vi stanna kvar för att fixa håret lite, lockigt blev det :))
Hade tänkt lägga upp en bild men telefonen var inte på min sida idag...
Nu tvättar jag, sen ska jag ta mig en dusch och sen in till City för att möta upp Nicke som kommer med flyget vid 7 :) Det ska bli kul!

Ha en trevlig helg allihop! kram kram

19.18

Vill bara lägga mig och sova men det känns lite tidigt och sen har Martin lagt sig i min säng/bäddsoffa och jag var inte så sugen på att klättra upp på loftet! Trött som bara den och ont i huvudet efter allt som ska in. Det är mycket information som ska in på kort tid. Men roligt är det!

Jag orkar inte sitta vid datorn är helt slut! Ska försöka få upp Martin så jag får kolla på tv, sen ta en dusch och lägga mig! :)) God kväll allihop!

RSS 2.0