22.23

Det är Fredag och i vanlig ordning även idol. Det är härligt med Fredag! Vi har ätit lax och gott var det. Sen har vi eller rättare sagt skelletor varit tvungen skura.. För lilla hunden zorro pissade inne överallt! Jag fattar inte vad som hände, kanske var citronen han satt i sig av en slump...

Nu är det duell i idol! spännande...

Igår provade jag förövrigt min bikini..... jag tror jag längtar lite till thailand. Jag är lite fundersam över vilket solskyddsfaktor jag behöver?...hmm, vi får se.

Kram på er, jag ska lägga upp bilder någon dag!





Sov gott vännen










N sover

Min b-friend har somnat i soffan. Jag var förbi hanna efter jobbet, jag har ingen lust att vara själv nu. Hon bakade morotskaka och hon var duktig på det! Jag gick hem före åtta när niklas just kommit hem från jobbet, vi hade tänkt hinna fara och träna men han hade så ont i lilla magen.. Jag försökte mata han med lite ägg och tomat men han fick inte i sig så mycket. Sen somnade han. Jag vill inte lägga mig, för jag vill inte på jobbet imorn. Om jag kunde pausa tiden lite så jag bara fick hinna ikapp lite, kanske bara sitta och kolla på han som sover i soffan. Han är helt slut. Det är helt tyst här, han snarkar inte ens. Han bara ligger och sover.. gott. Han ser så lugn och mysig ut, jag tror jag ska lägga mig brevid mitt lilla hjärta.. 

Ta hand om er allihop..





------------------------------------------------------------

Puss & kram mamma och pappa!





Tänker på dig

23 November 2009

Jag som trodde att du var odödlig. Jag kan inte förstå att det är sant, att det verkligen är så att du gjort ditt på jorden. Det verkade som att allting började ordna upp sig. Att du äntligen hade gjort dig fri och skulle börja bygga upp någonting nytt.

Tänk att idag är det en mamma och pappa som tappat en dotter och en son. Syskon som har förlorat deras syster och bror. En farmor och en mormor som måste begrava deras barnbarn. Alla nära som förlorat två fina personer genom en olycka.

Att man på så kort tid kan förslora någon..



Du lämnar ett stort avtryck bakom dig... Vila nu lilla du.




Mina tankar går till dig Desiree, din bror och eran familj.





olala

Nu är det Måndag igen. Tråkigt värre, men förra veckan gick så snabbt och jag hoppas verkligen att den här går lika snabbt! I mitt huvud just nu är det bara jobb. jobb och jobb. Det konstiga är väl att jag längtar till varje jobbdag. Men det är väl mest som någon slags nedräkning.. Undrar om jag orkar ta mitt arsle ut nånting idag eller om jag kanske hellre stannar inne. :) Vi får helt enkelt se, nu ska jag snart ner i tvättstugan och sen en varm dusch?......

Igår hämtade vi förövrigt MIN lilla bil.. Den kommer bli bra när den får sig en liten behandling :)




Fredags mys

Idag är det Fredag och nu är det början på helgen för de flesta, inte för mig riktigt men imorgon då gör jag min sista dag den är veckan i alla fall :) Ikväll ska det bli myskväll, hemma. Jag gick efter jobbet till Mamma och pappa. Har färgat mammas hår, sen hem och nu väntar jag på MAT. Jag är hungrig, vi (Niklas) har gjort en älgstek i sin nya gryta. Nu ska jag hacka lite grönsaker och sen ska vi äta och se idol :) Fredrik och zorro är här. Så nu ska jag ta och hacka grönsaker, för nu kurrar det i magen! 

God kväll allaihopa!


Jo dom är bröder och ja dom är mina bröder.... Martin och Marcus :)

 


God Morgon!

Nu är jag vaccinerad mot hepatit, ska ta nästa spruta om fyra veckor... Sen åker vi! Efter det är det då tänkt att jag ska ta en tredje spruta för att vara skyddad i ungefär 20 år! Det är bra då kan jag resa hur mycket jag vill :P
Så imorse väcktes jag av N, mer än en gång. Tillslut tog jag mig upp och nu är jag för pigg för att somna om.. Men det är bra! Då kanske jag gör något vettigt idag då jag är ledig :)

Nu ska jag skjutsa N på jobbet :)

-------------------------------------------

Jag somnade i soffan efter att jag skjutsat Niklas på jobbet :) Men mamma ringde och väckte mig så jag gick ner på stan och åt lunch med henne.. tack för lunchen mamma! Vi gick en sväng på stan och jag fick mig ett par grymma skor ;) tack för skorna!



Så här fina var dom :) Jag gillar dom....

Jag började med att städa min garderob men det slutade jag med ganska fort.. MEN då öppnade jag Niklas garderob och den skrek om att få bli städad så då satt jag fingrarna i den istället och det blev väldigt prydligt :)

Jag tror nästan (medan jag är på humör) ska städa och rensa min egen, så jag kanske jag köra iväg lite kläder till röda korset någon dag!

Tack för mig




galen

Jag hade just skrivit ett litet inlägg, men sen kom jag åt någon knapp så det försvann.. Sånt kan göra mig galen..
Niklas sitter nu och spelar gitarr han väntar på att degen ska jäsa, han håller på att baka bröd. Så ikväll ska jag äta nybakat bröd. Han börjar bli en riktig fena på att baka bröd! :) Är det någon som vill spela badminton med mig ikväll?

Nu tror jag att jag ska gå och handla lite...roligare än så blir det inte.




är jag för ung?

Igår var det middag med mona och jonas.. Roligt att träffa dom :) Vi hade tänkt gå ut när vi kom hem men det fanns ingen ork till det! Jag slockande nästan direkt vi kom hem. Niklas väckte mig då filmen var slut och då förflyttade jag mig bara till sängen och somnade om. Så vart det med den lördagen..

Söndag

Jag sitter fortfarande i pyjamas, väntar på att Niklas ska komma hem. Så kanske man kan ta sig ut och göra något.. Jag har suttit och funderat en massa, jag undrar om jag kommer hinna med allt? Vi får se....
Nu ska jag ta tag i det lilla som är kvar av dagen! hej


RSS 2.0