aaah

Jag vill bara skrika! Jag som mådde så bra för ett tag sen, då jag tagit mig ur min lilla depp period.. Men nu helt plötsligt kommer den tillbaka! Det är inte så farligt, jag har också en tanke på att det kan bero på vissa saker... Som tillexempelt att det är mörkt ute, men samtidigt är det mysigt, fast det är väl just det att man blir mysig av mörkret och får inte så mycket energi. Sen är det väl också det att jag håller på att längta ihjäl mig till THAILAND!! Och STOCKHOLM! :D Jag har något ljust att se fram emot... tjoho!

Just nu

Sitter jag i soffan, har just ätit en liten snabb middag med Niklas och Mattias innan dom skulle åka iväg på kvällsuppdrag. Ska kolla vad kvällen har att erbjuda mig...spännande...

Imorgon är jag LEDIG! Sen har vi ju stängt Lördag så då är det ledigt också. Undrar om det blir något roligt halloween party :)




Ni får en bild på den här söta lilla tjejen :)



Hoppas på allt bra som kan hända. ses


En bra DAG

Jaa.. idag har det faktiskt gått väldigt bra på jobbet. Det brukar inte vara roligt lördagar, och speciellt inte efter man druckit nåt glas vin :) MEN idag gick det bra! Fredag, alltså igår var det väldigt trevligt! Efter jobbet gick vi på after work, och sen upp till oss och drack lite vin.. Eller 3 flaskor vin... Jag var i alla fall ganska pigg imorse. Det var i alla fall mina jobbar kompisar desiree och mia, sen niklas då så klart hans kompis fredrik och annika och hennes islänning runar :) Allt detta blev i allafall en riktigt trevlig kväll! 

Ikväll hoppas jag att det inte blir så många knop.. Jag vill ha vitlök till maten bara sen är jag ganska nöjd. N dammsuger nu!! Sen ska vi se idol från igår... Kanske vila ett tag, lite fotboll kanske vi får se helt enkelt.. 

Nu är jag lite trött... återkommer 

Kontakt annons

Stina Berg 22 år. Söt som ni ser, väldigt snäll och omtänksam. Hon jobbar som frisör och har en egen lägenhet. Stina spelar hockey och gillar sport! Hon vill ha en kille med mörkt rakt hår, inte blond och lockig. Han ska vara vältränad och snygg. Det är ett stort plus om han gillar att ha ORDNING och reda eftersom denna tös har en tendens att stöka till det lite ;) ... Vad tycks? :)



 
Hanna med mobilen i handen, som vanligt?!



Är det någon som är med på att de fotas?

Vi var i alla fall hos Stina i hennes nya lägenhet igår. Hon har hittat sig en fin och framförallt större lägenhet! Sen gick vi ut... Roligt värre :)


Nu räcker det.. Jag är hungrig igen, så det blir nog en sväng till mataffären med Mr N :)
Jag hör en viss irritation från Niklas som står med en chipspåse och kollar i kylen. Han verkar hungring och har frågat mig en halvtimme nu vad vi ska äta. Det är nog dags att svara! vi ses :)






Puss och kram till Mamma och Pappa


malaria

Så jävla besviken på idol alltså! guuuud så dåligt! bläää.. En där är ju så himla himla pinsam... huvva!

Hanna, jens, peter och stina har varit här ikväll och vi har käkat tacos och ett och annat vin glas har det blivit :) Jag var sugen på att gå ut en sväng MEN ingen annan.. Så nu sitter jag med Niklas och Peter i soffan.. Jag ska göra ett sista försök att få ut deras arslen. Vi får se hur det går med det! Imorn är det inflyttningsfest hos Stina och därefter utgång hoppas jag på! Det skulle ju förvåna mig om det inte blev så, eller hur stina? Hon är ju inte den som hellre stannar hemma ;P Före det är det jobb till klockan 14, nice...

vi ses!

RSS 2.0